İzmir Kentsel Dönüşüm Derneği Hizmetlerimiz

İzmir Kentsel Dönüşüm Derneği olarak Kentsel dönüşüm sürecinde size her konuda Uzmanlarımız ile yardımcı oluyoruz. Binanız için Deprem Risk Raporunun hazırlanması, Raporun Bakanlıktan onayı, Kentsel Dönüşüm Kredinizi ile Kira Yardımınızın çıkarılması, Tüm harç,  vergi avantajlarından yararlanmanız için ilgili belgelerin çıkarılması, Yeni binanız ile ilgili projelendirme, ruhsat alma, inşaa sırasında yapı kontrol konusunda Danışmanlık verilmesi. Dernek olarak Kentsel Dönüşüm’ ün tüm sürecinde sizin yanınızdayız.
 Kentsel Dönüşüm Hizmeti Almak İçin Tıklayınız…

İzmir Kentsel Dönüşüm Derneği Eğitimi

İzmir Kentsel Dönüşüm Derneği olarak 20 yıl süreceği düşünülen Kentsel Dönüşüm’ de çalışmak isteyen, iş kurmak isteyen, bu konuda hizmet vermek isteyen Profesyonellere, Mimar, Mühendislere, Vatandaşlara, İnşaat Sektörü Çalışanlarına, Emlakçılara yönelik Kentsel Dönüşüm Eğitimi vermekteyiz. Sizde bu eğitimlere katılmak istiyorsanız ilgili formu doldurmanız yeterli uzmanlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir.

KENTSEL DÖNÜŞÜM EĞİTİM KATILIM FORMU

web tasarım Bydirector bydirector.com

KENTSEL DÖNÜŞÜM UZMANINDAN EĞİTİM

Sektör lideri Tektaş Kentsel Dönüşüm'ün tecrübeli uzmanları ile sektörün önemli bir ihtiycı olan "Kentsel Dönüş